Review Theehuis Rhijnauwen (+++3/4)

Laten we wel wezen, de ligging van een pannenkoekenhuis is belangrijk. En die is alvast dik in orde bij Theehuis Rhijnauwen, in de volksmond ook wel Het Theehuis genoemd. Het restaurant bevindt zich tussen Utrecht en Bunnik, vlak naast Amelisweerd. Aan de rand van het bos dus, en ook nog eens aan de oevers van de Kromme Rijn. Mooie plek, niks mis mee!

Pannekoekenhuizen zijn bij uitstek bedoeld voor kinderen. Nu zijn wij van NUt zijn tegenwoordig van de kinderen, dus namen de beschermheer en zijn partner speciaal voor deze test hun zoontje mee. Deze vermaakte zich prima met het afgekloven speelgoed en de botte kleurpotloden, die overigens overal eindigden, behalve in het verzamelbakje waar ze in thuis hoorden. Daarover zul je bij het Theehuis echter niemand horen klagen, ze zijn daar wel wat gewend. Even snel de zaken doorlopen: de kaart is prima gevarieerd, met leuke speelse namen voor de gerechten. Ook voor wie geen pannenkoeken lust is er voldoende keus. Het personeel: erg jong, niet heel snel, maar wel correct. De inrichting: vrolijke kleuren en prettig licht, maar merkwaardig genoeg nogal deprimerende schilderijtjes. Buiten: een groot terras, een speeltuin, ezeltjes, eenden, geitjes en een grappig varkentje.

Een pannenkoek is een nogal simpel ding, maar er kan verrassend veel aan misgaan. Gelukkig liet de kok van het Theehuis geen grote steken vallen. De appel- en de appel-spek-nog wat pannekoeken waren prima te eten. Zijn er nog nadelige zaken te melden dan? Jazeker, de kaart is niet goedkoop en de ruimte met al die kinderen wel heel erg lawaaierig. Echt de pret drukken mag dit niet, we komen uit op 3 en driekwart NUt sterren: +++3/4

En nu maar hopen dat we pannenkoek steeds juist gespeld hebben.

Een gedachte over “Review Theehuis Rhijnauwen (+++3/4)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s