Restaurant Blauw (++++½)

Het was alweer de vierde keer dat NUt dit Indonesische restaurant in Utrecht aandeed. En … dat is niet voor niets. Het etablissement aan de Springweg levert altijd kwaliteit wat betreft hun gerechten, de bediening en, niet onbelangrijk, de wijnen.

Restaurant BlauwDit keer kozen wij voor de rijsttafel voor twee personen met vlees vis en groenten. Het waren teveel gerechten om allemaal op te noemen maar elk hoekje op de tafel was benut. Negentien bakjes keken ons aan gevuld met de klassiekers zoals kipsaté en gado gado. De smaken vulden elkaar goed aan. Als het wat zegt: alle bakjes waren leeg aan het eind.

Even wat over het interieur, anders dan wat de naam doet vermoeden is er veel rood te zien binnen. Dit geeft een warme sfeer als je binnenkomt, terwijl je het van de gerechten al warm genoeg krijgt! Er is bewust geïnvesteerd in comfort; de rode draaistoelen kosten € 300,- per stuk!
Daarnaast is de bediening zeer prettig en attent. Je hoeft maar even om een refill te vragen en binnen een halve minuut is het geregeld.
De espresso vormt altijd een belangrijke factor voor het eindoordeel. Hij was bijna perfect (glaasje water!) en daarbij een speculaaslikeurtje met spekkoek. Wij komen terug!

(Afbeelding: http://www.misset.nl)

Een gedachte over “Restaurant Blauw (++++½)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s