Blik op BC-ers

De secretaris zat gisteren wat verveeld naar een modale uitzending van ‘Blik op de weg’ te kijken. Totdat hij bij de rubriek over een verkeersvraag werd wakker geschud. De vraag luidde: “Wat zou u doen als u in een slip raakt?”. Een hoofd van de durfals die hierop een fatsoenlijk antwoord probeerde te geven, kwam me wel erg bekend voor: dat was onze gewaardeerde studiegenoot Ramiro Duijster!

De locatie kwam me niet direct bekend voor, zou het Velp zijn geweest? Het was een herhaling van een uitzending van 14-11-2006, zo achterhaalde ik op de website van het programma. Daarna snel gesurfd naar uitzendinggemist.nl en ja, hoor, hij was het echt! Klik hier en rondom 16 min 10 is hij te bewonderen.

Dit bracht me – nostalgisch als ik ben- op het idee om eens te googlen naar hem in het kader van ‘wat zou hij nu aan het doen zijn c.q. wat zou er van hem geworden zijn’. De enige hit die ik kreeg was een artikeltje over een Engelse variant van Wizzl (Merseyrail), waar hij als projectmanager vertelde over een cursus veiligheid. Zou me niet verbazen als dit ‘onze’ Duijster was!

Dan komt natuurlijk de volgende vraag in ons op: wat doet Jarno Scholten? Die is -niet echt verrassend- teruggekeerd naar zijn roots. Hij is een manusje van alles in de muziek: dirigent, pianoleraar en ook parttime conservatorium-student. Kijk maar eens op Simurgh Theater en Videoproductions. Hij brengt ons een bekende, maar belangrijke boodschap over: volg je hart!

2 gedachtes over “Blik op BC-ers

  1. Weet niet wie dit heeft geschreven, maar ik was het inderdaad bij ‘ blik op de weg’. Het was inderdaad ook in Velp ook al ben ik daar al jaren niet meer woonachtig. En ja, ik was het ook die een winkelformule heeft opgestart in Engeland.

    Over Jarno Scholten gesproken, ik heb hem al meerdere malen op TV gezien. Een tijdje terug bij Miljoenenjacht in het ‘ kofferpanel’ en een paar weken geleden op Omroep Gelderland als de dirigent van een koor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s