Dubbelgang(st)ers

In het sportkatern van de Volkskrant is er een hele serie geweest met dubbelgangers van mensen uit de sport die leken op collega sportmensen of andere beroemderikken. Een goed voorbeeld was bijvoorbeeld Harmen Siezen en Marcelo Lippi. Nog net geen twee druppels water, maar toch.

De secretaris levert graag op bescheiden wijze ook een bijdrage met een misschien wel opmerkelijke gelijkenis: die tussen een man en een vrouw. Niet dat ik daarmee iets impliceer over de geaardheid van beide personen. Alhoewel de man in kwestie wel bekend staat om zijn falset-stem……Maar niets dan lof over Alides Hidding, het boegbeeld van de populaire Time Bandits in de jaren ’80. Maar vindt u niet dat hij behoorlijk lijkt op de pas afgezwaaide tennisster Justine Henin?

www.hln.bewww.standby.fm

justine henin, bron: http://www.hln.be; alides hidding, bron: http://www.standby.fm
De secretaris heeft als openingsdans tijdens zijn bruiloft overigens het Time Bandits nummer ‘I’m specialized in you’ laten draaien. Ik mag er nog steeds graag naar luisteren. Andere mooie nummers van de Nederlandse popgroep zijn ‘Endless Road’ en ‘Live it up’. En ja, aan Henin kunnen we ook de nodige complimenten uitdelen. Haar backhand en voetenwerk waren zeer befaamd. Door haar afscheid is de strijd om de nummer 1 positie bij het vrouwentennis weer spannend geworden…….

Een gedachte over “Dubbelgang(st)ers

  1. Deze serie draait nog steeds in de Volkskrant trouwens… vandaag worden Tia Hellebaut en Sarah Palin aan elkaar gekoppeld. Bijzondere vondst: in hoeverre lijken tante Sidonia en deze hockeymum nou echt op elkaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s