Arie Boomsma op z’n best zonder mening

En weer wordt er een hoofdstuk toegevoegd aan de haat-liefde verhouding van de beschermheer met Arie Boomsma. Deze presentator is nogal van Christelijke komaf en maakt daar nogal geen geheim van. Dus vermoeide hij ons behoorlijk belerend met programma’s als 40 dagen zonder seks. 40 dagen zonder Boomsma had ons in die tijd heel wat aangenamer geleken. Zoals hij met zijn gelikte grijns zijn brave en toch semi-stoere mening vercommercialiseerde, brrr.

We kunnen echter niet ontkennen dat Arie een bijzonder kind is, en dat is-ie. In de biografie op zijn site wordt hij als een bijdehand en manipulatief kind omschreven. Dat geloven we graag. Kwaliteiten heeft hij in ieder geval zeker. Als Arie ergens voor gaat wordt het meestal een succes, of het nou gaat om acteren, sport (schijnt wat in de USA gebasketbald te hebben), reclame-activiteiten of presenteren. Dankzij hem is André Rouvoet zelfs vice-premier, kun je nagaan. 

En nu luisteren we elke dag (naar een stuk van) Dit is de dag op Radio 1. En verdorie, daar horen we die Messiaswannabe wéér aan het werk. En hoe! Boomsma blijkt een kritisch interviewer met flair, die werkelijk prima werk levert. Niets dan hulde! Opeens weten we waarom: Arie geeft hoogstens impliciet zijn mening. Heerlijk.

2 gedachtes over “Arie Boomsma op z’n best zonder mening

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s