Dubbelgangers (2): het boek van Het Nieuwste Schavot (HNS)

In de VARA TV Magazine van komende week staat een aankondiging van een interessant sportboek. Op 22 november verschijnt Het Nieuwste Schavot (HNS) van de hand van Paul Onkenhout, John Schoorl en Bert Wagendorp. Volgens de rode omroep is HNS uit de Volkskrant de leukste sportrubriek aller tijden, mede door het onderdeel Dubbelgangers.

De secretaris vindt Dubbelgangers nog steeds een geniaal idee. Net als de voorzitter heeft hij soms buien waarin hij er een spelletje van maakt om bij iedere passant op straat een gelijkenis te zoeken met een bekende. Laatst kwam ik zelfs iemand tegen die op de beschermheer leek, zo getraind ben ik inmiddels….. Om deze uitgave van de Volkskrant-sportverslaggevers luister bij te zetten, doet de secretaris voor de tweede keer een kleine toevoeging aan deze mooie galerij.
Het betreft hier de heren Judd Nelson (in zijn jongere jaren) en Fabrice Santoro. Judd Nelson is een acteur, bekend uit de ‘Bratpacker’ groep, die doorbrak met de prachtige eighties-movie ‘The Breakfast Club’ van John Hughes. ‘Don’t you’ van Simple Minds is voor eeuwig aan deze klassieker verbonden. Fabrice Santoro staat al bijna 20(!) jaar of in de mondiale tennis top 100 en heeft, als ik me niet vergis, inmiddels een record gevestigd in het aantal deelnames aan Grand Slam toernooien. Hij is vooral bekend door zijn dubbelhandige back- en forehand (de Franse Raemon Sluiter dus).
www.judd-nelson.co.uk
Judd Nelson, bron: http://www.judd-nelson.co.uk
www.menstennisforums.com
Fabrice Santoro, bron: http://www.menstennisforums.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s