Louis Hartlooper Complex (+++½)

De voorzitter en de beschermheer mogen graag samen een filmpje pakken en komen dan nogal eens bij het Louis Hartlooper Complex terecht. Een bijzonder gebouw met een fraaie inrichting. Je kunt er ook eten, en ach, waarom dat niet eens uitproberen? En dus togen zij ter tafel op een een doorsnee woensdagavond. De voorzitter had bij aankomst van de beschermheer zijn eerste espresso al achter de kiezen, want je kunt beter maar scherp aan zo’n eetervaring beginnen.

Wij namen plaats aan een minuscuul tafeltje en bestelden een rode mul met puree van aardappel en waterkers, groene asperges en antiboise en een intvis tagliatelle met kokossaus en gebakken groenten. Ondanks de behoorlijke drukte werden we redelijk snel en in ieder geval vrolijk en spontaan geholpen, waarvoor hulde.

De gerechten boden smaaksensaties die we niet elke dag proeven, en zeker niet voor prijzen van rond de €13,50. Ook de hoeveelheid was prima. Kritiekpunten zijn er echter ook: de huiswijn is een beetje zurig en qua zout leken de door ons bestelde gerechten wel stoommaaltijden van Albert Heijn: te veel. Daarnaast zijn wij niet kapot van het bedieningssysteem waarbij de bestellingen en het serveren door verschillende mensen gedaan worden.

De voorzitter nam nog een espresso na en testte de espressokennis van de serveerster, die heel vriendelijk met de suggestie kwam om een sterkere variant te proberen. Die was inderdaad sterker, maar eerlijk is eerlijk, de voorzitter kent betere adressen in Utrecht. Wel goed dat het fair trade koffie is.

Conclusie: het is prettig toeven en, prijs-kwaliteit in aanmerking genomen, zonder meer prima eten bij Louis Hartlooper. Dat is goed voor, jawel,3,5 NUT ster: +++1/2.

Foto: http://www.louishartloopercomplex.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s