Café Brasserie Dudok, Arnhem (+++½)

espresso_dudokEigenlijk zou het gezelschap in Utrecht zijn deze zondagavond maar we belandden met z’n vieren in Arnhem, pal naast de rijzige Eusebiuskerk. Café Brasserie Dudok doet, qua inrichting, niet onder voor haar hiervoor besproken collega in Utrecht.

Binnen is het ruim opgezet en voorzien van het klassieke Franse brasseriemeubilair. De akoestiek is desalniettemin goed: je kunt er goed een gesprek voeren.
Dat gesprek ging bij bestelling van de drankjes over het espressokopje. De voorzitter heeft de hardnekkige gewoonte om aansprekende espressokopjes (zie foto) uit cafés en restaurants te verzamelen. De teller stond voor deze avond op 12, op dit moment op 13 (u begrijpt het al …).

Het hoofdgerecht volgde en we bestelden 2x de gegrilde zwaardvis met groene kruidenrisotto, de kikkererwtblini’s en de zalm in kruidenkorst. Het eten was voldoende, niet meer en niet minder dan dat. De chef was wat uitgeschoten met de olijfolie bij de risotto.

De appeltaart na was echter een schot in de roos. En daarna … Wilhelmina pepermuntjes in overvloed! Het eindoordeel, +++½ plussen. NUt is benieuwd naar de zusterlocaties in Den Haag en Rotterdam.

Een gedachte over “Café Brasserie Dudok, Arnhem (+++½)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s