Geen grappen bij EO

Het is toch wat, daar bij de EO. De omroep had met Jezus-look-alike en presentator Arie Boomsma het lovenswaardige plan opgevat om ongelovige cabaretiers een voorstelling te laten maken over zijn grote voorbeeld Jezus. Het was de bedoeling van Arie om niet-gelovigen aan het denken te zetten en gelovigen een spiegel voor te houden. Guido Wijers zou aftrappen.

Zo’n voorstelling kan natuurlijk alle kanten op gaan. En de meeste Christenen staan nou niet bepaald bekend om hun geweldige gevoel voor humor en relativeringsvermogen, wat trouwens wel voor meer religieus gezinden geldt. En aan een spiegel hebben veel gelovigen ook al geen behoefte.

Bij elk goed idee regent het opzeggingen bij de EO. En dus gaat het feest niet door. De leden willen namelijk alles horen, behalve iets wat zou kunnen lijken op de waarheid. Om treurig van te worden. Of heel vrolijk. Wij adviseren Arie om een echte werkgever te gaan zoeken. Eentje die zichzelf wel aan het kruis durft te nagelen.

5 gedachtes over “Geen grappen bij EO

 1. Transfer naar de KRO.
  Kan Arie gerust uit de kleren.Programma “Bloot Gewoon” is daar een kijkcijferkanon.
  Leuke tegenhanger voor Anita Witzier en een leuke opsteker voor de kalender die wordt uitgebracht

 2. de secretaris moet hierbij toch een kritische noot plaatsen: de beschermheer zou toch eens wat meer met gelovigen moeten praten om wat genuanceerder te gaan denken op dit vlak. Wel een gemiste kans om leuke TV te brengen en Arie moeten ze gewoon behouden en lekker z’n gang laten gaan.

 3. En ja hoor,vooruitziende blik klopte.
  Arie gaat naar de KRO.Gaat vanaf Oktober een programma presenteren waarin hij homo jongeren volgt in hun ” coming out”
  En dat kan niet bij de EO,maar goed Arie is back!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s