Zomaar een lekker recept met rode kool

Heef u dat nou ook met rode kool? Dat de eerste happen best lekker zijn en die paarse brei (waar komt dat rode eigenlijk vandaan? Is dat spul ongekookt misschien wél rood?) je daarna direct begint tegen te staan? Voor wie de moed qua rode kool weigert op te geven, bij deze een bijzonder gemakkelijk recept.

Koop een bakje rundergehakt van een paar honderd gram. Mix dit met een half tot een heel zakje Conimex bamimix (echt waar!) en bak het rul in een hapjespan. Ruk ondertussen een potje rode kool open en mik de inhoud in een ovenschaaltje. Maak vervolgens een lading puree, gewoon uit zo’n pakje. (Is dat lekker? Ja, valt tegenwoordig alles mee).

Gooi het gegaarde gehakt en de puree bovenop de rode kool. Laagje paneermeel erover heen en 12 minuutjes in de oven… klaar!

Heeft u de smaak te pakken, qua rode kool? Hier meer recepten!

Foto: iensrecepten.nl

Advertenties

Een gedachte over “Zomaar een lekker recept met rode kool

  1. Dank je beschermheer, klinkt verrassend. Rode kool vind ik persoonlijk 1 van de minst lekkere groenten, wat ik als herbivoor betreur. Maar wellicht dat dit recept mijn mening positief beinvloedt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s