De come-back van het broodtrommeltje

De secretaris voelt zich soms qua invulling van de lunch een laatste der Mohikanen. Al sedert het begin van zijn carriere sleept hij dag in dag uit zes boterhammen mee in een overgebleven plastic zakje van een mik wit of volkoren brood. Sins kort lacht hij daarmee in zijn goed gevulde vuistje, want het CBS meldde ons dat in drie jaar tijd de prijzen van lunchproducten in bedrijfskantines met 24 procent zijn gestegen.

Voelt u zich ook zo genaaid aan de kassa met twee droge bruine broodjes en bijbehorende kleffe plakjes ham en kaas? En zeg nou zelf, zijn die nu werkelijk lekkerder dan uw eigen sneetjes Zaanse snijder? Vele hardwerkende burgers zijn echter hardleers en met slappe smoesjes als te weinig tijd of dat het beleg rond lunchtijd de boterham is ingetrokken, laten ze zich keer op keer onterecht verleiden door die middelmatige kantinehap. En van het geld dat u bespaart, kunt u een hoop leuke dingen doen. Want reken maar uit: een snelle rekensom toont ons dat u circa zo’n 180 werkdagen á pak ‘m beet 5 euro = 900 euro op jaarbasis kunt besparen!

Bron: brooddoos.eu

Het lijkt de secretaris duidelijk: we verwachten de come-back van de ouderwetse broodtrommel van Jan Modaal. Bij voorkeur natuurlijk met door het vrouwtje met liefde gesmeerde boterhammen: 2 met kaas en 2 met zoet naar keuze. De echte fanatieke broodtrommel-ambtenaar stopt hem ’s ochtends onder zijn stieken en geeft bij thuiskomst de hond de overgebleven kruimels. Wilt u er toch iets spannenders van maken? Stop dan met enige onregelmaat eens een kleine verrassing in het doosje van uw partner of uw kinderen: het zijn de kleine dingen die het doen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s