So beautiful or so what komt er aan…

Een toevalsbezoekje aan paulsimon.com levert zowaar een nieuwswaardig feit op dat tot nu toe aan ons ontsnapt was. De muzikant op leeftijd komt komend voorjaar met een nieuw album: So beautiful or so what. Simon mag dan rond de zeventig zijn, hij gaat nog altijd met zijn tijd mee. Hij creëerde hoogst persoonlijk een buzz in The New York Times door daar heel sneaky zijn nieuwe werk aan te kondigen. Bovendien heeft hij nu een eerste nummer online gezet. Op zich wel een logisch initiatief, aangezien het – ook al voelt het niet echt als een kerstnummer – over de Kerstman gaat. Er naar luisteren kan op paulsimon.com of hier.

Naar het schijnt vindt Paul Simon zijn nieuwe album, dat geproduceerd wordt door good old Phil Ramone, zijn beste werk in 20 jaar. Dat belooft, want zo slecht waren Songs From The Capeman en Surprise niet.

Advertenties

Een gedachte over “So beautiful or so what komt er aan…

  1. Blijkbaar zit het in de genen, want de zoon van Paul Simon, Adrian, heeft dit jaar zijn eerste CD uitgebracht. Klinkt ook vrij aardig. Net zoals een zoon en dochter van Sting in de muziek zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s