Draag bij aan de agenda van de NUtferentie

Beste lezers,

NUt organiseert op 18 december de NUtferentie. Een moment waarop de Voorzitter, de Secretaris en de Beschermheer terug en – vooral – vooruit zullen kijken. Er zullen beslissingen genomen worden die bepalend zullen zijn voor de richting waarin NUt zich in de komende jaren zal ontwikkelen.

Er wordt op dit moment een agenda vastgesteld voor deze bijeenkomst. Wij kunnen ons voorstellen dat u van mening bent dat bepaalde zaken tijdens deze vergadering aan de orde dienen te komen. In dat geval nodigen wij u uit om dit via het reactieformulier kenbaar te maken. Uiteraard wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden van de uitkomst van de discussie over het onderwerp dat u aandraagt.

Met vriendelijke groet,

De Beschermheer

 

7 gedachtes over “Draag bij aan de agenda van de NUtferentie

 1. Geachte redactie,

  Als aandachtspunten voor de nutferentie van mijn zijde het volgende:Ga zo door!Wel zou het leuk zijn als er wat meer ruimte kwam voor gastredacteurs.De bijdrage van Wallie was hilarisch en legendarisch en wordt nog steeds door veel personen van voor 1950 gelezen! (trouwens ook van na 1950)
  De video,s hoeven van mij niet zo,ga ik zelf wel naar youtube.
  Dan als laatste,ik hoorde van goed ingelichte bronnen dat de site 4500 hits per maand heeft.Hiermee is de site aantrekkelijk voor banners en andere reclame!Dan kan de redactie voortaan door deze revenuen gaan eten en ons verblijden met een recensie.

  Groet Peter-Paul

 2. Dank voor deze suggesties! We gaan ze agenderen. Overigens: inderdaad passeren de bezoekersaantallen de laatste maanden moeiteloos de 4.000. Misschien dat we nog eens een blogpost aan wat wetenswaardigheden over de statistieken kunnen wijden.

 3. Laatste suggestie lijkt mij interessant,waar komen de lezers vandaan?Welk blog is het best gelezen?Top 10 van de meest gelezen bloqs,etc.Misschien ter afsluiting van het jaar?

 4. Ter ontspanning wil ik wel 3 sigaren ter beschikking stellen en wellicht Wallie ook een fles van het een of ander (whisky?). Als zijn vrekspier ontspannen is, zal dat wel lukken.

 5. De Beschermheer beperkt zich qua genotsmiddelen normaliter tot een goed glas rode wijn, maar zal de geschenken uiteraard zonder meer met grote dankbaarheid in ontvangst nemen, zolang zij ons maar niet chantabel maken. Wij zijn immers zuinig op onze onafhankelijkheid. :)

 6. Mijn voorstel zou zijn: wijn. Wij willen ons niet schuldig maken aan beinvloeding door overmatige nuttiging van een vloeistof met een hoog alcoholpercentage. Het spreekwoord “als de wijn is uit de kan, is de wijsheid uit de man” (dit geldt uiteraard niet voor de vrouw).
  Dus als de secretaris de inkoop verzorgt van deze genotsmiddelen, kan de rekening ingediend worden bij zijn weldoeners.
  En vooruit in dit geval toch maar: Ad fundum!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s