Goed nieuws: NUt archieven terecht

De Beschermheer van NUt heeft u, en de Voorzitter en de Beschermheer in het bijzonder, goed nieuws te melden. De volledige NUt-archieven, althans het gedeelte dat niet online opgeslagen is, raakte kwijt bij de vorige verhuizing van de Beschermheer. Een drama zonder weerga, dat door de overige leden van het bestuur uiterst sportief opgevat werd en afgedaan met opmerkingen als: “Kan gebeuren.” Gelukkig is de Beschermheer de laatste jaren niet al te honkvast gebleken, een nieuwe verhuizing dient zich binnenkort aan. En in de voorbereiding daarop werden enkele tot op heden ongeopende verhuisdozen van de vorige keer alsnog geopend om te kijken wat er ook al weer in zat. De verrassing was groot toen bleek dat in één van de dozen in kwestie de voor het nageslacht verloren gewaande NUtarchieven bleken te zitten.

Natuurlijk is de inhoud van deze archieven net zo geheim als het recept van Coca Cola. Desalniettemin wil de Beschermheer de Voorzitter en de Secretaris graag geruststellen: zowel de noten als de sigaren zijn nog in goede staat.

Binnenkort wordt er dus opnieuw verhuisd. Als dat maar goed gaat…

4 gedachtes over “Goed nieuws: NUt archieven terecht

  1. Ze zaten vast in die grote plastic bakken met boeken à 200 kg per bak, die we op de hooizolder hebben gezet. Hoezo, arbo-technisch onverantwoord? Ik heb nu nog last van mijn rug. Gelukkig laat je dit keer heel decadent de verhuizers komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s