Kitten

Verhuizen heeft een boel nadelen, totaal gedesoriënteerde katten en consequent abusievelijk geadresseerde post bijvoorbeeld, maar ook voordelen. Een nieuwe start geeft het leven nieuw elan. En on top of that: tijdens het onvermijdelijke klussen komt gegarandeerd het moment naar boven waar je al weer een paar jaar tevergeefs op gewacht hebt. Precies, het mogen vasthouden van het kitpistool.

Kitten is net als barbecuen, het brengt de echte man in ons naar boven. De Beschermheer vindt het een prachtige activiteit waar hij bij voorkeur zeer bij kijkt alsof hij een echte vakman is. Wat hij overduidelijk niet is, maar dat terzijde. Kit is prachtlijm. Het is gemakkelijk aan te brengen met een apparaat dat in de verte een beetje lijkt op een heus geweer. Ongewenste druppels zijn eenvoudig te verwijderen met behulp van wat afwasmiddel. Zolang het goedje nog niet gedroogd is tenminste, want dan is er geen beginnen meer aan. Het wordt bijzonder stevig en blijft toch elastisch. Toverspul.

Begrijpt u dit flauwe grapje?

De Beschermheer praat graag de bouwmarktverkoper en de geraadpleegde vakman na en adviseert u Polymax van het bekende merk prairierunderen. Er zijn meerdere varianten verkrijgbaar en die lijmen allemaal zo ongeveer alles. Geen zorgen dus, kitten maar!

Advertenties

5 gedachtes over “Kitten

  1. Maar als je een beetje zuinig wilt zijn met het afwasmiddel (of het is per ongeluk net bijna op) dan wordt het één grote ramp, weet ik helaas als ervaringsdeskundige…

  2. Kitten, me ouwe heer was er ook een goeie in. Vraag maar na bij ouwe lui toen m’n ouders 25 jaar getrouwd waren in 1994. Was een parodie op gemaakt, tekst is nog aanwezig. Familietraditie gaat toch doorgezet worden op deze manier?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s