Een heuse Messi-dans

Was Lionel Messi, u weet wel dat kleine opdondertje van FC Barcelona, een vrouw geweest, dan had hij allang gefigureerd in de Indrukwekkende sportvrouwen-serie van NUt. Afgelopen week brak hij speels weer een record: 5 goals in één Champions League wedstrijd.

Messi heeft alles: snelheid, techniek, schot, ongelooflijke balvaardigheid. En dan ook nog eens een constant hoog niveau. Hij is daarmee volgens de Beschermheer de beste voetballer ooit. Jawel, beter dan Pele, Cruyff en Maradona.

Dat vonden ze bij DWDD ook. Het verband was ons niet helemaal duidelijk, maar dat betekende dat er een Messi dans in elkaar gechoreografeerd moest worden. Leuk! Choreograaf Jan Kooijman ging aan de slag, de danser heet Juvat Westendorp. De muziek is van Transnoche Tango en DJ Don Diablo. Hier het resultaat:

2 gedachtes over “Een heuse Messi-dans

  1. Juvat is een geweldige danser. Hij is nog niet zo lang geleden ontdekt in “So you think you can dance” en dankzij Jan Kooijman aan het Scapino ballet toegevoegd.
    Mooie dansuitvoering en inderdaad een hulde aan Messi.

  2. Inderdaad geweldige dansuitvoering door Juvat. Hij is pas ontdekt in “So you think you can dance”. Een mooie hulde aan Messi,
    Voetbal is bij hem een pas de deux (en dan bedoel ik zijn voeten)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s