Te gek: The Cloud Appreciation Society

Hoe leuk! Voor iedereen die graag met een gassprietje in zijn mondhoek op zijn rug naar de lucht staart, op zoek naar een wolk die lijkt op een kameel, de Taj Mahal of de Galapagos Eilanden: u staat niet alleen. Er is een heuse Cloud Appreciation Society waar u lid van kunt worden. Schijnt dat al zo’n 30.000 mensen u en oprichter Gavin Pretor Pinney voorgingen.

Oprichter Gavin Pretor-Pinney

Wolken zíjn ook fantastisch dingen, zolang er geen water uit valt als je op de fiets zit tenminste. Wij van NUt kunnen echt genieten van een donderkop, schaapjeslucht, stapelexemplaar of gitzwarte onweerswolk. En een blauwe lucht mét wolken is mooier dan eentje zonder. Wolken veranderen bovendien steeds van vorm en kleur, prachtig. Veel verstand hebben we er verder niet van, maar dat geldt voor wel meer onderwerpen die we hier op deze plek behandelen.

Die hele Society, wij zijn voor! Op de website bestelt u boeken en kijkt u foto’s. En natuurlijk is er ook een wolk van de maand!

Advertenties

3 gedachtes over “Te gek: The Cloud Appreciation Society

  1. Zonet zag ik, kijkend naar de lucht, een rennende haas, een Kalashnikov en … IJsland. Ik ben het helemaal eens met Charles Baudelaire: “I love the clouds… the clouds that pass… up there… up there… the wonderful clouds!”
    Ik denk dat ik lid ga worden van de Society.

  2. Mooi dat je Baudelaire citeert, ik heb hier zijn ‘Fleurs du mal’ nog in de kast staan!
    En inderdaad, het blijft fascinerend en rustgevend om op je rug naar de lucht te kijken. Een goedkope wijze van ontstressen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s