Help de Beschermheer helpen!

Bij de behandeling van kanker vallen vaak de haren van de patiënt uit. Dat weten we allemaal. Wat veel minder bekend is: dezelfde schade wordt vaak toegebracht aan hart, (andere) spieren en longen. Ben je dus vrij van kanker, dan wacht je een nieuwe uitdaging: van patiënt weer een ‘normaal’ mens worden. “Een hel”, vertellen de meeste kankerpatiënten. Een energieniveau van nul zorgt ervoor dat het zowel lichamelijk als geestelijk een vreselijk zware periode is.

Er is hoop dat dit snel kan veranderen. Tot nu toe was het medische standaard devies: rust houden. Bij SPORTMAX (MMC VELDHOVEN) denken ze andersom. Je bent sportmedisch advies centrum of je bent het niet! Uit onderzoek blijkt dat de revalidatie van kankerpatiënten veel beter kan door middel van lichamelijke training. Met blijvend betere resultaten als gevolg. Je moet dan echter wel de juiste meetapparatuur hebben om de uitgangssituatie van de patiënt perfect in te kunnen schatten. En juist, doordat het Nederlandse ziektekosten systeem her en der wat merkwaardig in elkaar zit, is daar geen geld voor.

Tijd voor de Beschermheer om in actie te komen. Op 10 juli beklimt hij de Mont Ventoux van alledrie de zijden (op de fiets natuurlijk). Geen misselijke prestatie, die het verdient om gesponsord te worden. De Beschermheer startte met de Fontys Economische Hogeschool Tilburg (waar hij creativiteit, nieuwe media en reclame doceert) het Comeback to Life project. Steun onze Beschermheer, help hem kankerpatiënten helpen! Gegarandeerd 0% strijkstok! Maak uw bijdrage over op 1375.24.412 tnv FEHT for Life onder vermelding van Beschermheer.

Namens miljoenen kankerpatiënten: hartelijk dank! En oh ja, meer info vindt u op www.comebacktolife.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s