Nieuw project: NUtviews

Gewaardeerde lezers, onlangs publiceerden wij de duizendste NUtblogpost. Een mooi moment (frequentie is zeker niet belangrijker dan inhoud). NUtblog gaat door maar natuurlijk hebben wij ons ook de vraag gesteld ‘hoe’?

beeld: Francesco Bongiorni

Onze volgende post bevat daarom ons eerste inhoudelijke interview. Geen experiment maar een serieuze start van een nieuw project genaamd NUtviews.
In deze nieuwe serie pogen wij mensen aan het woord te laten die op de één of andere manier een link hebben met het gedachtegoed van NUt.

In NUtview #1 introduceren wij filosofisch consulent Harm van der Gaag. Van der Gaag vertelt over zijn wijsgerige praktijk Denk Dieper en over het belang van een ‘goede vraag’ in die setting. Ook komt het eeuwige dilemma ter sprake of geld ons gelukkig maakt.
Wij wensen u veel leesplezier en houden ons natuurlijk aanbevolen voor tips. Wie zou u bijvoorbeeld graag geïnterviewd willen zien?

(Beeld: Francesco Bongiorni)

Update: 3 februari 2014

Advertenties

6 gedachtes over “Nieuw project: NUtviews

  1. Is niet elk willekeurig mens geschikt voor NUtviews?

    De interviewer zal door de juiste vragen te stellen, zoals Harm van de Gaag ons leert, komen tot de oorspronkelijkheid van die mens en heeft daarmee een link met het gedachtegoed.

    In mijn ogen is de voorzitter, gelet op het gesprek met Harm v.d. Gaag, de capabele persoon voor een dergelijk interview.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s