Caspar_David_Friedrich_-_Böhmische_Landschaft_mit_dem_Milleschauer_-_WGA08241

NUtblog 10 jaar

Vandaag, precies tien jaar geleden, begon NUtblog. De Beschermheer publiceerde onze eerste post en de rest is geschiedenis in bijna 297.000 hits.
Terugkijken is, vinden we zelf ook, best leuk op z’n tijd en we nodigen u uit om dat vooral te doen. Via onze meest gelezen onderwerpen als Recensies, Muziek, Sport, Literatuur en Cinema en vergeet de jaarlijkse statistische balansen van de secretaris niet.
Door onszelf af te vragen: ‘wat willen we nou eigenlijk met dit blog’, schreven we in 2011 alledrie een ‘In memoriam’ voor NUtblog. Een oefening in branding die zeer de moeite waard was, ook vandaag nog.

En dan rijst de onvermijdelijke vraag, hoe nu verder …? De productie staat al een tijdje op een laag pitje en heeft zich verplaatst naar De bedachtzamen en een nieuw boek. We vergeten onze wortels niet, wel worden we ouder en kieskeuriger. We hopen dat u ons blijft volgen, op welk blog, platform of in welke publicatie dan ook. NUt blijft.

(Afbeelding: Caspar David Friedrich, Böhmische Landschaft mit dem Milleschauer – Wikimedia)

5 gedachtes over “NUtblog 10 jaar

  1. Nooit gedacht. Mooie mijlpaal voor het trio, een felicitatie waard! Veel intelligent en puik werk in het verleden maar er zit al geruime tijd de klad in. Als het zo doorgaat kan het zo niet doorgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s