Dubbelgangers (15): het werk van François Brunelle

De secretaris en de voorzitter hebben samen inmiddels al heel wat dubbelgangers ontdekt. Ze maken er ook een sport van om bij hun afspraken te zoeken naar potentiële kandidaten. Er is echter een fotograaf die veel verder gaat en er zijn levenswerk van maakt. François Brunelle doopte zijn project ‘I’m not a lookalike!’.

http://www.francoisbrunelle.com

De 62-jarige Canadees is wereldwijd al jarenlang dubbelgangers bij elkaar aan het zoeken. De mensen op zijn foto’s lijken net tweelingen, maar zijn in werkelijkheid vreemdelingen. Inmiddels telt zijn project meer dan 200 koppels. Uiteraard doet Brunelle dit niet alleen. Iedereen kan een bijdrage leveren aan het project door namen, foto’s en gegevens aan te leveren van opgespoorde dubbelgangers. NUtblogs serie ‘Dubbelgangers’ levert vooralsnog waarschijnlijk niets op, want Brunelles geportretteerden lijken verdacht veel op elkaar. Klik hier voor meer voorbeelden.

Een gedachte over “Dubbelgangers (15): het werk van François Brunelle

  1. Toevallig was ik net van plan om de naam van Francois Brunelle door te geven aan de secretaris ivm dubbelgangers. Ongelofelijk dat er zoveel mensen rondlopen die zo op elkaar lijken zonder ook maar enige verwantschap te hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s