Harper Simon klinkt als zijn vader Paul

Een snelle blik in De Pers vanmorgen (of was het Spits!, die verdomde krantjes lijken ook zoveel op elkaar!) bracht Harper Simon onder de aandacht bij de Beschermheer van NUt. Op een foto keek een wakkere dertiger de krantenlezer doordringend aan. Het bleek te gaan om de zoon van, jawel de legendarische Paul Simon. En wat denkt u? Juist, de jongen heeft een heuse plaat gemaakt.

Wij besloten dit album , dat ook Harper Simon heet, eens op te snorren. Opvallend: zoals de zoon van Sting klinkt als Sting, blijkt ook Harper Simon te klinken als zijn vader. Het is een verrassend mooi album met songs die ontzettend doen denken aan de Simon and garfunkel Songs van de jaren ’60, en het materiaal dat Paul Simon begin jaren ’70 alleen maakte.

Vriendelijke, soms psychedelische folkrock, dat is het. Geproduceerd met de hulp van bekende namen. Zo zie je maar weer: het is niet alleen lastig om de zoon van te zijn, het is soms ook heel erg handig. Trouwens, ook vader Paul heeft zich er een beetje mee bemoeid: wat nummers geschreven en er ook eentje mee ingezongen. Het resultaat mag er zonder meer zijn. Harper mag dan niet grag over zijn vader praten, het is als hij zingt en gitaar speelt toch echt net of je een jonge Paul Simon hoort…

Hebben? Kopen kan via de bekende kanalen, illegaal downloaden ook. De piratenbaai heeft vast wel een mooi linkje voor u in petto!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s